Constant van Tuyll treedt toe als partner bij VESPER Advocaten

 

3 januari 2019 | VESPER Advocaten verstevigt zijn positie in FinTech en de financiële sector met de komst van nieuwe partner Constant van Tuyll van Serooskerken

Met veel genoegen kondigen wij aan dat Constant van Tuyll (35) zich per 1 januari 2019 als partner heeft verbonden aan VESPER Advocaten.

Constant is een expert op het gebied van arbeid, beloningen en corporate governance in de financiële sector. Constant adviseert over onder meer: beloningsbeleid, werknemersparticipatie, bestuurdersontslagen en -toetsingen, het tuchtrecht voor bankiers en medezeggenschap. Constant promoveert aan de UvA op het snijvlak tussen arbeidsrecht en financieel toezichtrecht (ook wel bekend als HR regulatory).

Constant is docent bij de opleiding Compliance & Integriteit van het Nederlands Compliance Instituut, redactielid van het Tijdschrift voor Arbeid & Onderneming (TAO) en geeft met regelmaat lezingen aan organisaties zoals de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) en het Verbond van Verzekeraars. Daarnaast is Constant voorzitter van de Stichting Florijn, een stichting die zich verdiept in beloningsregelgeving.

Constant over zijn toetreding: “Ik geloof net als VESPER Advocaten in focus en kennisspecialisatie. Dit is wat mij betreft de enige manier om toegevoegde waarde te kunnen leveren. Wij hebben een gemeenschappelijke visie en mijn expertise sluit naadloos aan bij het leveren van hoogwaardige juridische diensten aan investeerders en ondernemers in de streng gereguleerde financiële sector.”

Jelmer Kruijt (een van de oprichters van VESPER Advocaten) over de komst van Constant: “Constant heeft een brede cliëntenkring van (big) financials en FinTech-ondernemingen. Zijn komst is daarom een logische match die uitstekend past binnen onze groeistrategie. Met Constant aan boord zijn wij nog beter in staat om specialistische diensten te leveren aan de innovatieve ondernemers, investeerders en financiële instellingen die de wereld van morgen vormgeven. Met de Brexit en de snelgroeiende FinTech-markt is het moment van zijn toetreding ideaal.”

Over VESPER Advocaten:

VESPER Advocaten is een specialist-only boutique advocatenkantoor en beschikt over meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in het ondernemingsrecht, financieel (proces)recht, financieel toezichtrecht en arbeidsrecht, verkregen bij (internationale) topkantoren en in de financiële sector. Het kantoor bestaat uit Arthur KnippingJelmer KruijtVincent Wismans, Patrick Munk en Constant van Tuyll. VESPER Advocaten onderscheidt zich door een vooruitstrevende aanpak in het vinden van oplossingen, een constructieve mentaliteit en een sterke focus op service. VESPER Advocaten levert waardevolle juridische dienstverlening op topniveau en combineert dat met concurrerende tarieven.

De cliënten van VESPER Advocaten zijn onder meer investeringsfondsen, VC’s, vermogensbeheerders, banken, verzekeraars, FinTechs, beursfondsen, vermogende particulieren en innovatieve (opkomende) ondernemingen (start/scale-ups).