VESPER Advocaten verwelkomt Marieke van der Holst als partner

 

1 maart 2020 | VESPER Advocaten verstevigt zijn positie in de M&A sector met de komst van nieuwe partner Marieke van der Holst 

Met veel genoegen kondigen wij aan dat Marieke van der Holst (34) zich per 1 maart 2020 als partner heeft verbonden aan VESPER Advocaten.

Marieke is een expert op het gebied van fusies en overnames, private equity, joint ventures en vennootschaps- en contractenrecht. Zij adviseert bedrijven en (PE) investeerders onder meer over aandelentransacties, activa / passiva transacties, joint ventures, participatieplannen en daaraan gerelateerde ondernemingsrechtelijke aspecten. Zij begeleidt hierbij zowel internationale als nationale transacties.

Marieke begon haar carrière bij Allen & Overy waar zij 9 jaar als M&A advocaat werkzaam was en is daarna werkzaam geweest bij CorporateWise.

Marieke over haar toetreding: “VESPER Advocaten is een kantoor met een sterk netwerk en een indrukwekkend track record op het gebied van venture capital, werknemersparticipaties, M&A, arbeidsrecht, beloningsbeleid en financieel toezicht. VESPER Advocaten staat voor kennisspecialisatie, focus en innovatie. Ik deel deze visie en mijn expertise sluit naadloos aan op de expertise van de 5 andere partners van VESPER Advocaten. Ik verheug me er enorm op om de praktijk gezamenlijk nog verder uit te bouwen.”

Constant van Tuyll (partner bij VESPER Advocaten) over de komst van Marieke: “De komst van Marieke betekent een duidelijke versteviging van onze positie in de markt. Ze is pragmatisch, gedreven en brengt aansprekende klanten mee, die wij met ons specifieke profiel uitstekend kunnen bedienen. Ook op persoonlijk vlak is er een goede klik, en we zien dan ook enorm uit naar de samenwerking met Marieke.

Over VESPER Advocaten:

VESPER Advocaten is een specialist-only boutique advocatenkantoor en beschikt over meer dan 60 jaar gecombineerde ervaring in het ondernemingsrecht, financieel (proces)recht, financieel toezichtrecht en arbeidsrecht, verkregen bij (internationale) topkantoren en in de financiële sector. Het kantoor bestaat uit Arthur KnippingJelmer KruijtVincent WismansPatrick Munk, Constant van Tuyll en Marieke van der Holst. VESPER Advocaten onderscheidt zich door een vooruitstrevende aanpak in het vinden van oplossingen, een constructieve mentaliteit en een sterke focus op service. VESPER Advocaten levert waardevolle juridische dienstverlening op topniveau en combineert dat met concurrerende tarieven.

De cliënten van VESPER Advocaten zijn onder meer investeringsfondsen, VC’s, portfolio entiteiten, vermogensbeheerders, banken, verzekeraars, FinTechs, beursfondsen, vermogende particulieren en innovatieve (groeiende) ondernemingen (start/scale-ups).