Legal-tech startup Ligo haalt in één maand een investering op van 500.000 euro

28 augustus 2018 | De legal-tech startup Ligo gaat de groei verder versnellen. De versnelling is mogelijk dankzij een investering van 500.000 euro die in één maand is opgehaald bij een private investor. Inmiddels maken duizenden bedrijven in Nederland gebruik van het juridische platform.

Wendy Bogers, oprichter van Ligo, geeft aan dat het goed gaat met het bedrijf en de omzet jaarlijks groeit met meer dan 300%. “De komende twaalf maanden gaan we met name investeren in het versnellen van de groei, het verder versterken en uitbreiden van het team en het slimmer maken van onze juridische dienstverlening met behulp van machine learning. Wij zijn erg enthousiast over de waarde die dat gaat hebben voor de klanten van Ligo”, aldus Bogers.

In 2015 is Ligo gestart met een platform waar startende ondernemers hun bedrijf kunnen oprichten en direct de benodigde contracten op maat kunnen maken en downloaden. Inmiddels regelen ondernemers er ook alle juridische zaken met betrekking tot hun klanten, leveranciers, aandeelhouders en werknemers. Duizenden bedrijven maken maandelijks gebruik van het juridische platform voor een fractie van de tijd en kosten in vergelijking met het traditionele systeem.

De missie van Ligo is om eenvoudige toegang tot hoge kwaliteit juridische diensten voor ondernemers mogelijk te maken, zodat zij hun bedrijf kunnen beschermen. Deze investering gaat daar zeker verder bij helpen.

VESPER Advocaten adviseerde Ligo bij deze investering.

Over Ligo

Ligo is een snelgroeiende legal-tech scale-up die op een innovatieve manier het regelen van juridische zaken makkelijk, snel en betaalbaar maakt voor ondernemers. Met slimme technologie zorgt Ligo ervoor dat elke ondernemer voor een vaste prijs per maand op dagelijkse basis toegang heeft tot betaalbare juridische diensten.

Oprichter Wendy Bogers werd recentelijk geplaatst op nummer 39 in de Forbes lijst van 100 Female Founders In Europe To Follow.

Kijk voor meer informatie op www.ligo.nl

bron: www.emerce.nl