Een specialist-only boutique advocatenkantoor

Bij VESPER Advocaten geloven wij dat specialisatie en innovatie allesbepalend zijn om de hedendaagse uitdagingen in bedrijf en maatschappij het hoofd te bieden. Als moderne advocaten dragen wij ons steentje bij door het bijstaan van de innovatieve ondernemers, investeerders en instellingen die de wereld van morgen vormgeven.

Om kwalitatief hoogstaande oplossingen te bieden, is ons kantoor opgezet als een specialist-only boutique. Ons businessmodel maximeert efficiency en bereikbaarheid; het minimaliseert overhead. Onze kernwaarden zijn vertrouwen, specialisatie en ervaring.

Onze dienstverlening is niet beperkt tot een bepaalde sector, maar richt zich juist op  ondernemers en kapitaalverstrekkers die actief zijn in opkomende of snel veranderende sectoren, zoals de financiële sector (meer specifiek FinTech), ICT, Health & Med-Tech, Life Sciences, Agro & Food, Mobiliteit en (Duurzame) Energie. Wij adviseren hen bij het aantrekken of verstrekken van (venture capital) kapitaal, fusies & overnames, toezichtsvraagstukken en arbeidsgerelateerde kwesties. Komt het tot een geschil: in de rechtszaal is VESPER Advocaten als een vis in het water.

Welke sector het ook betreft, als er deals of contracten worden gesloten of belangen worden verdedigd in de rechtszaal kunnen onze cliënten vertrouwen op onze intellectuele creativiteit, constructieve houding en vooruitdenkende aanpak. Wij zijn er voor onze cliënten, altijd.

VESPER Advocaten is een one-stop shop voor innovatieve ondernemers en kapitaalverstrekkers en beschikt over meer dan 60 jaar gecombineerde ervaring in het ondernemingsrecht, financieel (proces)recht, financieel toezichtrecht en arbeidsrecht, verkregen bij topkantoren en in de financiële sector.