Frank Heideman

IT | Privacy & Data Protectie | Intellectuele Eigendom | E-commerce | Commerciële Contracten

T: +31 (0)6 81 92 17 80

Om specialistische kennis en diensten op het gebied van IT, privacy, databescherming en intellectuele eigendom aan te bieden is VESPER Advocaten een samenwerkingsverband aangegaan met advocaat Frank Heideman. Frank werkt onder de vlag van VESPER Advocaten als zelfstandig gevestigd advocaat (external counsel) en voert daarnaast een praktijk onder eigen naam in het arrondissement Arnhem.

Wij schakelen Frank in wanneer de transactie daarom vraagt. Bijvoorbeeld in geval van due diligence exercities, algemeen advies ten aanzien van IT, IP, privacy en dataprotectie vraagstukken, en in geval van investeringstransacties in innovatieve technologiebedrijven (actief in Fintech, Healthtech/Medtech, Cleantech, IT etc.) waarbij wij als adviseur betrokken zijn.

Frank staat bekend om zijn trefzekere analyse, maar ook om zijn praktische inzicht. Hij wordt veel gevraagd als sparring partner in complexe situaties. Hij biedt daarmee een waardevolle aanvulling op de expertise van de partners van het kantoor.

Frank is in 2003 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen met de duale master Business Law en begon zijn loopbaan bij De Brauw Blackstone Westbroek.