Vincent Wismans

Venture Capital | M&A | Fonds Structurering | Financieel Toezicht

T: +31 (0)6 48 19 73 22

Vincent Wismans is gespecialiseerd in investeringstransacties en assisteert tevens fondsmanagers bij de opzet van fonds- en investeringsstructuren, met een sterke focus op Private Equity en Venture Capital. Vincent vertegenwoordigt fondsmanagers, investeerders, groeiende ondernemingen, aandeelhouders en management teams bij het realiseren van hun fundraising closings, aandelentransacties en exits. Hij adviseert over de ondernemingsrechtelijke aspecten alsmede, indien van toepassing, de regulatoire aspecten van de deal.

Vincent heeft een heldere en pro-actieve, oplossingsgerichte aanpak, doorziet de dynamiek en economics van een transactie en combineert dat met een uitstekend gevoel voor strategieën, verhoudingen en belangen. Zijn vermogen om snel te schakelen tussen commerciële aspecten, ondernemingsrecht en regelgevend kader is uniek.

Vincent is afgestudeerd in het ondernemingsrecht en financieel recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Hij begon zijn loopbaan op de Banking & Finance sectie van AKD in Amsterdam.