WSB Solutions neemt NAV-specialist Juicy Pear Business Solutions over

 

16 augustus 2018 | WSB Solutions neemt Juicy Pear Business Solutions over. Deze ict-dienstverlener levert Microsoft Dynamics NAV-oplossingen aan mediabureaus, uitgeverijen en handelsbedrijven binnen het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. De overname past bij de ambitie van WSB tot de grotere Microsoft Dynamics NAV-partners in het midden- en kleinbedrijf te behoren.

Juicy Pear is ruim tien jaar geleden door Frans Gemen opgericht en hield kantoor vanuit Kasteel Dussen. Met de overname van het bedrijf krijgt WSB Solutions er op Dynamics NAV-vlak meer consultancy en ontwikkelcapaciteit bij. WSB verwacht voor klanten daardoor ook meer te kunnen investeren in de productontwikkeling van add-ons voor zowel Dynamics NAV als de cloudomgeving Dynamics 365 Business Central.

Het meer dan dertig jaar oude WSB Solutions is gespecialiseerd in Microsoft Dynamics NAV en andere Microsoft-producten en -diensten. Er werken, inclusief een kleine tien medewerkers van Juicy Pear, nu in totaal 65 medewerkers bij het ict-bedrijf.

VESPER Advocaten adviseerde Juicy Pear Business Solutions bij de verkoop van haar activa en passiva aan WSB Solutions.